Convex vrouwen tepels typen tepels

8 soorten damespels: vind je eigen

Tepels voor verschillende millimeters presteren over de areola’s. Soms zijn convexe tepels verdeeld in “medium” en “lang”.

2. Vlak

Op zichzelf is de tepel https://ukfootballcamps.com/2020/12/20/telecharger-en-ligne-gratuit-spider-man-lintegrale-album/ een platte vorm en samenvoegt met zijnolas (of is er nauwelijks op).

3. Plooien

Areola en tepels zien eruit als een enkele verdikking op de bovenkant van de borst.

4. Getrokken

Tepel stompt niet uit over de koepel op de borst en wordt enigszins naar binnen getrokken.

https://koullaw.com/2021/10/25/4-most-common-problems-with-listen-to-leena/

5. Eenzijdige rotte nippel

Één tepel staat, en de tweede is getekend. Zo ja, het was altijd, het is normaal. Als beide te nijpenden worden uitgevoerd, en vervolgens wordt er een naar beneden getrokken – voer meer naar de dokter en passeer de enquête, omdat dergelijke veranderingen kunnen optreden bij borstkanker.

6. Met tubercles

Als kleine vipplaatsen rond de tepel zijn gerangschikt, is het normaal. Deze tubercles zijn de zogenaamde Montgomery-klieren (of klieren van de bijna-block cirkel). Wetenschappers ruzie nog steeds voor wat ze nodig hebben. Sommigen geloven dat ze de tepel niet geven om te verdrijven, anderen – dat ze kleine bactericide eigenschappen hebben, de derde – dat deze klieren onderscheiden worden door een vloeistof die een baby aantrekt en het de borst van de moeder aantrekken en.